Výborné, lehké a jak jinak než rychlé těstoviny
Potřebné ingredience
těstoviny .. já dávám nejraději poctivé vaječné široké nudle ( dnes jsme měli jen špagety)
cuketa, lilek, česnek, sušená rajčata, parmezán, sůl, provensálské koření nebo bazalka
Postup přípravy
Podle receptu uvaříme těstoviny, opravdu ty vaječné široké nudle jsou nejlepší.
Mezitím si v pánvi rozehřejeme olej, který je v sušených rajčatech. Já pozužívám firmu EFKO, rajčata mají výbornou chuť a i ten olej je skvělý.
Takže ze sklenky vliji olej na pánvičku, přidám na kousky nakrájenou cuketu, lilek, chvíli orestuji, potom přidám na plátky nakrájené stroužky česneku- je lepší přidávat déle než cuketu a lilek, jinak se Vám může stát že se česnek spálí , zasypu bylinkami a nakonec těsně před tím, než jsou tyto suroviny hotové dám na kousky pokrájená rajčata. Odstavíme z plotny, slejeme těstoviny a vyklopíme do pánve.
Přidáme parmezán, tím neštetříme a vše dosolíme a pořádně promícháme.
Mno a pak šup s tím na talíř a je dlabanec hotový.
Pro masožravce můžete přidat samozřejmě na nudličky nakrájené kuřecí maso. Já mám tedy dost masožravého muže, ale do těchto těstovin prý maso nepotřebuje, chutnají nám tak jak jsou.
Mezitím si v pánvi rozehřejeme olej, který je v sušených rajčatech. Já pozužívám firmu EFKO, rajčata mají výbornou chuť a i ten olej je skvělý.
Takže ze sklenky vliji olej na pánvičku, přidám na kousky nakrájenou cuketu, lilek, chvíli orestuji, potom přidám na plátky nakrájené stroužky česneku- je lepší přidávat déle než cuketu a lilek, jinak se Vám může stát že se česnek spálí , zasypu bylinkami a nakonec těsně před tím, než jsou tyto suroviny hotové dám na kousky pokrájená rajčata. Odstavíme z plotny, slejeme těstoviny a vyklopíme do pánve.
Přidáme parmezán, tím neštetříme a vše dosolíme a pořádně promícháme.
Mno a pak šup s tím na talíř a je dlabanec hotový.
Pro masožravce můžete přidat samozřejmě na nudličky nakrájené kuřecí maso. Já mám tedy dost masožravého muže, ale do těchto těstovin prý maso nepotřebuje, chutnají nám tak jak jsou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé